Διαμονή - Διαμερίσματα Intos στον Άγιο Νικόλαο, στη Βόνιτσα | Προορισμός Kitesurfing

Διαμονή

Φτάνοντας στο χώρο υποδοχής, θα έχετε ένα γνήσιο καλωσόρισμα. Η ευγένεια και το χαμόγελο μας θα σας κάνουν να αισθανθείτε αμέσως οικεία.

Στα Intos Apartments μπορείτε να εξυπηρετηθείτε στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά. Είμαστε στη διάθεση σας από τις 08:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ και πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας πληροφορήσουμε για ότι και να ρωτήσετε.

Παράλληλα, βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να προτείνουμε περιοχές εξορμήσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή.

To Intos Apartments αποτελείται από 10 ευρύχωρα δωμάτια κτισμένα σε διώροφο κτίριο, όλα με ιδιωτικό μπαλκόνι. Οι τύποι των δωματίων που διατίθενται είναι: 7 δίκλινα και 3 τρίκλινα δωμάτια.

Η εμπειρία της αυθεντικής, οικογενειακής, ελληνικής φιλοξενίας ολοκληρώνεται στα δωμάτιά μας, καθώς διαθέτουν: Ιδιωτικό Μπαλκόνι, Ιδιωτικό Μπάνιο με ντους, 24ώρες ζεστό νερό, Μονάδα Κλιματισμού, Τηλεόραση, Ψυγείο και Δωρεάν Ασύρματη Πρόσβαση στο Ιντερνετ.

Σε όλα τα δωμάτια επιπλέον παρέχεται, χωρίς επιβάρυνση: Χρήση Παρκινγκ, Χρήση Κήπου, Χρήση Μπιλιάρδου, Υπηρεσία Reception καθώς και Χρήση ενός σταθερού Η/Υ και Εκτυπωτή.

Φωτογραφίες Δωματίων