Διαμερίσματα Intos στον Άγιο Νικόλαο, στη Βόνιτσα | Προορισμός Kitesurfing

Καλωσήρθατε

Σας καλωσορίζουμε στα «Intos Apartments» και στο πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό Άγιος Νικόλαος. Ο Άγιος Νικόλαος είναι ένα μικρό παραδοσιακό προσφυγικό χωριό το όποιο ιδρύθηκε το 1925 από Έλληνες προσφυγές της Μικράς Ασίας.

Άνετα Διαμερίσματα στον Άγιο Νικόλαο

Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία και Εξυπηρέτηση

Τo Intos Apartments, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο των πελατών μας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε, την εμπειρία της αυθεντικής, οικογενειακής, ελληνικής φιλοξενίας. Το κατάλυμα είναι τοποθετημένο δίπλα στην κεντρική πλατεία του χωριού και τον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Βρίσκεται μόλις 3 χμ από την παραλία του, Άγιου Ιωάννη, η οποία είναι ευρέως γνωστή για το άθλημα Kitesurfing. Κάθε χρόνο εκατοντάδες αθλητές του Kitesurfing έρχονται στην παραλία του χωριού μας για να το απολαύσουν.

booking award

Προνομιακή Τοποθεσία

Ιδανικός Προορισμός για Kitesurf

Μοναδική τοποθεσία: εξορμήσεις σε Ιόνιο, Αιτωλ/νία και Ήπειρο!

Το Intos Apartments, βρίσκεται στον οδικό άξονα Αμφιλοχίας-Λευκάδος σε απόσταση 10χλμ. από την Λευκάδα, 10χλμ. από την Βόνιτσα, 10χλμ από την Πρέβεζα και 8χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ακτίου και την Μαρίνα Κλεοπάτρα (Πρέβεζας). Από την προνομιακή γεωγραφική μας θέση, τα Intos Apartments προσφέρονται ως βάση για όλες τις εξορμήσεις σας σε άλλες παραλίες και αξιοθέατα στο Ιόνιο Πέλαγος, την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο.